It’s I, le Setkin

Één van de grote vragen van het leven is :
‘Wie ben ik?’

Ik zal een poging doen om die vraag over mijzelf te beantwoorden.

Ik ben, waar ik vandaan kom.
• Geboren op 7 oktober 1972 in Capelle aan den IJssel als eerste en tevens ook enige zoon van Sjaak en Clara Sies;
• De broer van 4 zussen, Assilla, Milka, Rivka en Lea;
• Opgegroeid in en vergroeid met Rotterdam (south-side, Hillesluis, Vreewijk, Leuven(B), Oud-Charlois, Lombardijen, Rhoon en Oud-Charlois);
• De echtgenoot van Alice Vaandrager. Sinds 13 juli 1993 ben ik gelukkig met haar getrouwd;
• De vader van 3 schitterende dochters; Sifra (1997), Salomé (1998) en Chaya (2002);
• Voor een gedetailleerde blik op mijn studie- en werkzame verleden verwijs ik je naar mijn Linkedin.

Ik ben, waar ik naar toe wil.

Ik ben gepassioneerd om Gods koninkrijk gestalte te geven in de samenleving.
In mijn ogen is Gods koninkrijk die plek en dat moment waar iets te zien is van gerechtigheid, liefde en heelheid. Het zijn de stralen vanuit de hemel die door de donkere wolken heen breken en het aardse oplichten, hoop en geloof bieden.
Enkele jaren geleden heb ik een droom voor Rotterdam geschreven, dit is mijn droom (klik hier).

Ik ben, zoals ik gemaakt ben.

In de hectiek en ratrace van mijn dagelijkse leven verval ik nog wel eens in de val om mijn bestaan en waarde af te laten hangen van mijn status, productiviteit of waardering van anderen. Dan helpt het mij om te luisteren naar de wijze woorden van Henri Nouwen. Ik ben een geliefd kind van de Allerhoogste!